Mijn favorieten

Social media

 


Naast het internet is uw makelaar ook actief op de Sociale Netwerken als Twitter, Linked-in, You-tube ect. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze netwerken is ook de inzet van u als opdrachtgever noodzakelijk. Door een geheel geautomatiseerd systeem kunt u uw woning aanbieden in uw eigen netwerk aan uw vrienden, kennissen en collega’s met het verzoek uw woning ook weer door te geven in hun netwerk. Op die manier bereikt u met één muisklik misschien wel honderden potentiële kopers voor uw woning.


Uw makelaar zet uw woning op Funda en diverse andere portalen. Hij licht zijn eigen netwerk uitgebreid in en plaatst uw woning op zijn eigen website.
Er is één belangrijk netwerk, dat uw makelaar niet kan bereiken zonder uw hulp. Dat is uw eigen sociale netwerk. Naar de ervaring leert een interessant netwerk met veel potentie. Met HelpMee licht u dat netwerk eenvoudig in en zorgt de makelaar voor de opvolging en de beste deal.


Uw sociale netwerkt strekt verder dan u zich wellicht kunt voorstellen. In 4 stappen kunt u in theorie heel Nederland bereiken. Met HelpMee kunt u een grote groep van deze mensen bereiken. De koper, die u zoekt voor uw woning, is vaak dichterbij dan u denkt. Met HelpMee kunt u, of een van uw MeeHelpers, haar gericht informeren.


HelpMee is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Een email adres is voldoende om effectief met HelpMee aan de slag te gaan. Heeft u ook beschikking over een Facebook, LinkedIn en/of Twitter account? Ook die kunt u met HelpMee zeer efficiënt inzetten bij de promotie van uw woning.


Het is belangrijk dat de informatie omtrent de woning die via de verschillende media beschikbaar is, overal hetzelfde is. Niets is vervelender dan verschillende prijzen en foto’s in de markt. Daarom synchroniseert HelpMee elke dag met de website van uw makelaar. Zo stuurt u en uw MeeHelpers altijd de juiste informatie het internet op.


Met HelpMee informeert u eenvoudig heel veel mensen dat uw woning te koop staat. Binnen 5 minuten heeft u uw eigen sociale kring geïnformeerd. U vraagt tegelijkertijd of ze willen meehelpen door hun sociale kring te informeren. En zo verder. Het werkt snel en simpel.